JOBBA HOS OSS

En inblick i hur det ser ut att jobba hos oss!

Ansök här

Om AMS Sweden

Vi på AMS Sweden AB har en stark inriktning på att sätta kunden i fokus. Vår verksamhet grundades år 2016 med målet att kunna erbjuda omfattande service och eftermarknadstjänster för hydraulpressar, hydrauliska maskiner och andra relaterade maskiner. Vi har en gedigen erfarenhet inom branschen, med många års arbete inom olika arbetsuppgifter och organisationer. Under denna tid utvecklade vi en gemensam syn på hur vi kunde göra skillnad och tillföra ett mervärde för våra kunder.

Jobbet som servicetekniker

Som servicetekniker på AMS Sweden AB får du en spännande och varierad roll inom hydraulisk maskinservice. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att utföra service, underhåll, ombyggnader och reparationer för att säkerställa att kundernas maskiner fungerar optimalt.

I rollen som servicetekniker kommer du att få möjlighet att resa till olika platser för att genomföra serviceuppdrag och installera ombyggnader. Du kommer att använda din tekniska kompetens och problemlösningsförmåga för att identifiera och åtgärda fel eller brister i maskinernas funktion.

Hur arbetar vi på AMS Sweden? Se här...

Möjligheter hos oss

Utvecklingsmöjlighet

Hos oss på AMS Sweden kommer du att få specialiserad kunskap och tekniska färdigheter som kan vara värdefull för din karriär.

Samarbete

Du kommer att få möjlighet att arbeta tillsammans med kollegor och tekniker som delar din passion för hydraulisk maskinservice.

Geografisk variation

Som servicetekniker hos oss får du möjlighet att resa till olika platser för att genomföra serviceuppdrag samt installationer av ombyggnader.

Låter detta intressant?

Skicka gärna in ditt CV via knappen nedan. Vi ser fram emot att höra från dig!